Vaanster

Vaanster is een onafhankelijk investeerder in collectieve duurzame projecten en wordt sinds haar oprichting actief geleid door haar oprichter en algemeen directeur Jeroen Krebbers. De onderneming heeft een 100% focus op het risicodragend investeren en beheren van duurzame energiecentrales en technieken in de gebouwde omgeving. We leveren duurzame warmte en koude aan woningen, winkels en kantoren.

Vaanster gelooft in de noodzaak van duurzaam opgewekte energie, voor huidige en toekomstige generaties.

Het ontwikkelen van duurzame energieprojecten kunnen we niet alleen. Met nog 20 projecten in ontwikkeling groeien we ook komend jaar enthousiast verder. Dit doen we samen met onze opdrachtgevers, partners en afnemers. Deze gezamelijke verantwoordelijkheid blijkt ook uit onze slogan:

Y(our) environmental responsibility

Ga naar website

powerpeers

Hoe werkt het?

Duurzame energie delen we samen.

Powerpeers is de eerste marktplaats voor het delen van groene, zelf opgewekte energie. Samen willen we Nederland duurzamer maken. Je kiest zelf van welke opwekkers je groene energie wilt ontvangen. En als je zonnepanelen hebt, kun je hier je zelf opgewekte stroom delen met anderen.

Elke dag kun je in je energie dashboard precies zien wat jouw verbruik is.

Ga naar website

Kenter

Kenter laat energie werken.

Voor meer dan 25.000 zakelijke relaties in heel Nederland, die net als u altijd verzekerd willen zijn van energie om te kunnen ondernemen. Dat doen wij met betrouwbare energievoorzieningen en slimme en innovatieve meetoplossingen.

Wij hebben alle kennis en expertise in huis om u optimaal te kunnen adviseren over eigentijds energiemanagement, waarmee u kosteneffici├źnt en duurzaam kunt ondernemen zoals u dat graag wilt.

Kenter maakt het u makkelijk en handelt snel en vakkundig. Zo laten wij energie werken.

Ga naar website