Meer zicht op en beheersing van het energieverbruik

Energie slokt een groeiend aandeel van het huishoudbudget op. De laatste jaren zijn de kosten van energie alleen maar gestegen en die trend zet zich de komende jaren verder door. Het wordt daarmee steeds belangrijker om energiekosten onder controle te krijgen en te houden.

Ponsfacio levert een zeer moderne prepaid energie oplossing aan klanten. Door gebruik te maken van een prepaid oplossing komen klanten geheel in control. Daardoor betalen klanten exact het juiste bedrag voor energie. Niet meer teveel en zeker niet meer te weinig dus ook geen onaangename verrassing bij de jaarnota!

Met de energie prepaid oplossing van Ponsfacio kunt u door middel van prepaid, elektriciteit en/of gas afnemen. U betaalt vooraf een zelf te kiezen bedrag en dit bedrag wordt gebruikt om de door u af te nemen energie te betalen. Mocht het tegoed bijna op zijn, krijgt u ruimschoots op tijd een bericht om het tegoed te verhogen door het doen van een nieuwe betaling. Zodra deze betaling gedaan is wordt dezelfde dag uw tegoed opgewaardeerd naar het nieuwe tegoed.

Ervaring met vorige business trials van prepaid energie heeft geleerd dat deelnemers tot 25% energiebesparing konden realiseren, dus goed voor de klant en goed voor het milieu! Omdat alle klanten de betalingen zelf (actief) doen, zijn zij ook bewust bezig met het afnemen en besparen van energie. Realiseren zij een energiebesparing dan kunnen ze ook direct langer mee het tegoed en worden ze dus ook meteen beloond voor hun veranderde (energieconsumptie) gedrag!

Energie Prepaid:

Goed voor uw portemonnee en voor het milieu!