Ponsfacio

Prospect2Cash Services

We leveren een prospect2cash oplossing die flexibel en schaalbaar is en uw bedrijfsprocessen tot in detail kan ondersteunen.

Meer Informatie
Ponsfacio

Iedere marktcombinatie

We ondersteunen niet alleen alle business processen B2B retailmarkt maar ook alle business processen in de B2C retailmarkt.

Meer Informatie
Ponsfacio

Iedere commodity

We ondersteunen alle gemeten en ongemeten producten en diensten die u levert aan uw klanten: gas, elektriciteit, warmte, koude, water, adviesdiensten, verhuur, onderhoudsdiensten, etc.

Meer Informatie

Ponsfacio ontzorgt, standaardiseert en ondersteunt al uw bedrijfs- en marktprocessen, van Prospect2Cash en voor B2B en B2C. Met zeer eenvoudig te gebruiken en intuïtieve software voor callcenteragenten en accountmanagers en zeer flexibele, robuuste en bewezen software voor de backoffice processen, worden deze processen tegen voorspelbare kosten uitgevoerd. Hierdoor zijn de Cost2Sale en Cost2Serve erg laag te houden, waardoor de kosten ook duidelijk en voorspelbaar zijn. De oplossing ondersteunt iedere commodity, gemeten en ongemeten en kan daarnaast als uitstekend platform dienen voor aanvullende dienstverlening aan uw klanten.

Duidelijkheid over opbrengsten en kosten

Ponsfacio levert een zeer moderne postpaid (en prepaid) oplossing aan energieretailers in de B2B en B2C markt. Zij ondersteunen hiermee de door hen gekozen businessprocessen en alle vereiste marktprocessen.

Meer Informatie

Besparing

Ponsfacio levert een oplossing die u in staat stelt om uw processen zeer efficiënt en effectief af te handelen en daardoor altijd juist en volledig te communiceren met uw klanten. Hierdoor bent u voorspelbaar in uw handelen en neemt klanttevredenheid en retentie toe.

Meer Informatie

Samenwerken

Samenwerking is de sleutel tot succes, wij werken graag met u en uw klanten/klantenpanel samen om verbetervoorstellen door te voeren in de door ons geboden oplossingen. Wij doen wat wij beloven en beloven wat wij gaan doen.

Meer Informatie

Innovatief

Wij leveren innovatieve producten op basis van de nieuwste technologieën. Dit biedt onze klanten de gewenste flexibiliteit op een zeer open platform.

Meer Informatie